Спечели персонализирана бутилка с твоето име от Загорка

1
Добави коментар
pgp

За да се включи в играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки:

·  Да хареса Facebook страницата на Загорка

·  Да приеме Facebook приложението „Загорка виртуален бар“;

·  Да изпрати покани на минимум 5 различни свои приятели;

поканените приятели трябва да харесат страницата на Загорка и да приемат приложението, след което ще се появи поканата, която трябва да приемат.

За да участва за награди всеки участник следва да:

·  има поне 5 приети покани от свои приятели, за да участва в томбола за награда ”Персонализирана бутилка Загорка”;или

·  приеме покана от свой приятел, за да участва за в томбола за награда ”Ваучер за 2 бири Загорка 0,5л.”;

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Победителите ще се изтеглят в рамките на 3 работни дни след края на Играта.

100 броя ”Персонализирана бутилка Загорка”на която се изписва името на потребителя – може да бъде спечелена след томбола, от всеки участник, който е изпратил, съответно има 5 приети покани за Виртуалния бар.

100 броя ”Ваучер за 2 бири Загорка 0,5л.”в избрано заведение, където участник, може да  сподели със свой приятел – може да бъде спечелена след томбола от всеки участник, който е приел покана за Виртуалния бар от свой приятел.

Победителите за награда ”Персонализирана бутилка Загорка”ще бъдат определени на томболен принцип, измежду всички участници, които имат по 5 приети покани от техни приятели.

Победителите за награда ”Ваучер за 2 бири Загорка 0,5л.” ще бъдат определени на томболен принцип, измежду всички участници, които са приели покана на свой приятел.

16. Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Zagorka: http://www.facebook.com/zagorka.bg  (в приложението „Загорка виртуален бар“, раздел „Печеливши“), като също така ще бъдат уведомени и чрез e-mail за това, на е-mail адреса, който е посочил в своя facebook профил

17. За да получи наградата си всеки победител  трябва:

·  Да отговори на изпратения e-mail към него, като изпрати своята контактна информация за получаване на наградата.

·  Да бъде на възраст над 18 години.

·  В случай, че е спечелил награда ”Ваучер за 2 бири Загорка 0,5л:

–  Да попълни регистрационната форма,която ще получи на своя e-mail

–  Да избере от падащо меню, в регистрационната форма конкретно заведение, в което да получи своята награда;

–  Да предостави в заведението ваучерa, който е получил чрез куриер на своя адрес;

–  Да носи лична карта със себе си по време на посещение в избраното от него заведение

–  Да бъде с компания на поне още 1 човек, който има в притежание лична карта и имат навършени 18 години.

–  Да използва ваучера в период до 30.07.2013г.

–  Наградата се предоставя и консумира само на територията на избраното заведение, в рамките на определения за това срок и не може да се изнася извън него.

18. Наградите ”Персонализирана бутилка Загорка” ще бъдат доставени с куриер за сметка на Организатора до 30 работни дни от датата на обявяването им.

19. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или други изгоди.

20. Участници, непотърсили спечелената награда в 14-дневен срок от спечелването й, губят правото си над нея. Раздел IV  Други

21. Организаторът не носи отговорност при отказване за предоставяне на наградата от страна на заведението на победител при липсата на компания от страна на победителя или липсата на лична карта.

22. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи, с цел повече участия в промоцията и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

23. Организаторът на играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на играта или по други подобни поводи.

24. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.

25. Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с промоцията, обидно, дискриминационно или несъответстващо на неговите правила за отговорна търговска комуникация. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

26. Включвайки се в настоящата играта, участниците декларират съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, e-mail или други) за цели, свързани с играта, разпространението на наградите, както и последващи информационни кампании за актуални или предстоящи промоции, инициативи и други съобщения в полза на потребителя.

27. Организаторът не носи отговорност за прекратяване на играта или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.

28. Тази игра по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook.

Краен срок за участие: 02 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.