Ездачка в моето легло

7
Добави коментар
vpm
vpm

Ездачка е една от любимите ми секс пози. Харесва ми, защото с минимални усилия получавам максимални резултати – едновременен оргазъм от най-висока степен. Жена ми е най-добрата секс ездачка и най-хубавото – споделя леглото ми.

Тя все така отказва да ми прави свирки и сама ме тласка да ги търся на друго място. Разбира се, не знае, че го правя. Но пък знае колко искам. Така, че не се чувствам виновен. Един ден може би ще й призная, че й изневерявам орално. Макар че във възбудата си често стигам и до проникване. Винаги съм въоръжен с пачка кондоми, емоции не вкарвам и няма за какво да се притеснява. Но стига с тия свирки. Сега да ви разкажа колко добра ездачка е жена ми.

Обичам си ги и това е. И жена ми, и поза “Ездачка”. Практикуваме я в различни варианти. Понякога съм седнал (в леглото, на пода или на стол) с изпънати назад ръце, опрени на дланите. Тя е настанена в скута ми, със свити в коленете крака и се държи за раменете ми. Моята ездачка определя темпото и дълбочината на проникване. Аз само я дирижирам дискретно, мачкам стегнатото й дупе и си играя с твърдите й зърна.

Друг път жена ми изцяло поема инициативата и практикуваме “Ездачка в тръс”. Аз лягам и се отпускам напълно. Тя ме обяздва, като тялото й е перпендикулярно на моето. Оттук нататък всичко е в нейните бедра. Извършва леки подскоци, като при яздене на кон в тръс.

Аз се наслаждавам на дълбокото проникване и изящната гледка – подскачащите гърди и задникът, който се удря в слабините ми. В края на акта моята ездачка е изключително изтощена, но оргазмите и на двамата си заслужават.

И все пак “черешката на тортата” е “Ездачка наобратно”. Лягам по гръб с крака, свити в коленете. Тя ме обяздва, но този път с дупе към лицето ми. За нея е по-удобно, тъй като се опира на краката ми и отново определя темпото и дълбочината на проникване. Аз имам пълен достъп до слабините й и стимулирам клитора й с пръсти. В тази поза почти винаги достигаме едновременно до оргазъм.     

Сега остана да обясня защо харесвам поза “Ездачка”. За жена ми е ясно – по-лесно стига до оргазъм и обича да доминира. Но аз, мъжът, защо по дяволите се радвам, когато жена ми е отгоре? Първо, работя много. Има дни, в които се прибирам уморен до смърт. Последното нещо, за което си мисля е секс, но от друга страна сексът ме връща в играта.

В поза “Ездачка” съм достатъчно пасивен, за да имам сили да издържа след напрегнатия ден и достатъчно активен, за да задоволя и двамата с жена ми. Или по-скоро тя да го направи.  Все тая, нали сме едно семейство. Затова съм доволен, че споделям едно легло с отлична ездачка. 

Нали разбирате също, че длъжността ми директор “Продажби” изисква непрекъснато проявление на лидерските ми способности. Финансите вкъщи също са предимно моя грижа. Затова нямам нищо против да оставям от време на време жена ми да господства в леглото.

А гледката, ех, гледката! И скулптурите на Микеланджело отстъпват пред голото, пулсиращо тяло на жена ми в поза “Ездачка”. Премреженият поглед, вибриращите движения и стенанията й по време на оргазъм ме докарват до върховно удоволствие. А вие, дами, обичате ли да яздите мъжете си?

07.05.2009/Галин Тодоров