Венци Стефанов: Заплашваха и мен, обвинявам хора като Мариян Христов

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Венцеслав Стефанов

„Имаше заплахи към мен, към старши треньора Велислав Вуцов и към Георги Петков“, призна президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов, който отново се върна на равенството 1:1 срещу „Левски“ в последния кръг на „А“ група, което направи „Лудогорец“ шампион.

„Обвинявам такива като Мариян Христов. Той прескачаше релсите на трамвая, след като дойде в София. Ял е бял хляб при нас, а Стоян Коцев го преобрази за година и половина, въпреки че тогава публиката викаше, че трябва да го махнем. След това Христов игра голям футбол зад граница. Убеден бях, че Петков ще играе в този мач. Той мислеше да не се бръсне две седмици и да пази на вратата с мустак. Казах му да не прави това“, сподели президентът, цитиран от bTV.

„Един от нашите плака в съблекалнята, че „Левски“ няма да е шампион – призна босът. – Въпросният няма да остане в „Славия“. Да го знаете от мен. Той е юноша на Павликени“, заяви Стефанов. В Павликени започна футболната кариера на Димо Атанасов, който бе оставен на резервната скамейка в двубоя със „сините“.

„От мача съм доволен само от резултата. Славия игра слабо срещу „Левски“ и безобразно слабо срещу „Ботев“ (Враца). От „Лудогорец“ не са ни давали пари. Много истории от Агата Кристи се изговориха и изписаха. Обидното е, че в „Левски“ не брояха мача с нас. Георги Петков направи невероятни спасявания в последните 15 минути, а ние можехме и да спечелим. Футболистите нямат нужда от пари, за да скачат на Левски“, допълни Стефанов.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти