Спечелете хладилна чанта пълна със сладолед или плажна топка от фотоконкурса на Ескимо

1
Добави коментар
pgp

Спечелването на която и да е награда в Кампанията „Ескимо – вкус от детството, снимка от детството!” на сладоледи Algida не е обвързана с покупка. За да се вземе участие за голямата награда всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1. Да качи авторска снимка от своето детство на фейсбук страницата на играта. За да участва даден потребител през Фейсбук приложението трябва първо да стане фен на страницата “Обичам сладолед“.

2. След потвърждение от администратора на страницата, че снимката отговаря на правилата на конкурса (посочени по-долу), снимката ще бъде качена в отделна галерия на име „Ескимо – вкус от детството, снимка от детството!” .

Качените снимки трябва да отговарят на следните правила:

– трябва да са авторски, като автентичността ще бъде проверявана от Организаторите в края на кампанията, само на снимките, които са изтеглени като печеливши за наградите – 20 плажни топки и 10 хладилни чанти, пълни със сладолед, за да се валидира спечелилият. За база, на която ще се определя автентичността на снимката, ще се счита факта, че тя не присъства в интернет пространството, с изключение на Facebook.com. Ако се установи, че печелившата снимка е качена на други сайтове (с изключение на facebook.com), то тя ще бъде обявена за невалидна и участникът, който я е качил, няма да бъде валидиран като печеливш.

– трябва да са реални, без текстове, лога или други детайли свързани с авторското право или не, отнасяща се до състезателя; – форматът на снимките трябва да бъде jpg, png или gif; – размерът на една снимка трябва да бъде максимум 4 MB – размерът на снимките трябва да бъдат най-малко 620×390 пиксела – снимките трябва да имат прилично съдържание и да спазват всички правила за хигиена и защита на децата, в съответствие с изискванията на закона (инструкции в подкрепа на насърчаването на безопасността и хигиената на новородените, както и инструкции за защита на личните данни; снимките не могат да бъдат неприлични или порнографски)

Всяка качена снимка ще бъде одобрявана от администратор. Качените снимки от даден потребител ще бъдат обработени и одобрени/отхвърлени в рамките на 24 часа след качването им. Ако дадена снимка не отговаря пълно или частично на някое от условията по-горе, то Организаторите си запазват правото да не я публикуват. Организаторът ще преценява съдържанието на снимките спрямо горните изискванията и няма да дава детайли защо дадена снимка не е одобрена.

Веднъж качени, снимките не могат да бъдат изтрити или модифицирани. Уникален потребител може да качва до три снимки на ден. След качването на третата снимка, потребителят ще има възможност да качи до нови 3 след 24 часа.

Всяка качена снимка участва в томбола за една от двайсетте надуваеми топки и десет хладилни чанти, пълни със сладолед, които ще бъдат раздадени като награди. Участието за тези 20 надуваеми топки и 10 хладилни чанти става на лотариен принцип. Двйсет от поребителите с одобрена снимка и публикувана в албума „Ескимо – вкус от детството, снимка от детството!” ще бъдат изтеглени на 10.06.2013 за спечелването на плажна надуваема топка, а 10 от тях ще бъдат изтеглени при същите условия за спечелването на една от 10-те хладилни чанти, пълни със сладолед. Изтеглените печеливши потребители и техните снимки ще бъдат опоментати във Фейсбук страницата и ще бъдат уведомени по имейл.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки от печелившите, за сметка на Организаторите.

Краен срок за участие: 09 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.