Знаете ли значението на буквите от името си?

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Буквите символизират определени черти от характера ни – вижте вашата характеристика.

Основната характеристика произлиза от буквата, с която започва името. След това буквата на презимето и фамилията, накратко – инициалите. След като се информирате за характера си от тези три букви, можете да продължите със символите на останалите букви от името си. Накрая пребройте коя буква най-често се повтаря.

А – този символ ви дава сила, за да преодолявате трудностите;

Б – пробивни личности с рационален подход и постоянство;

В – хора, които се реализират в сферата на изкуствата и живеят в хармония с природата;

Г – чувствителни хора със стремеж към практичност и знания;

Д – философски поглед към живота, готовност да помага, независими хора;

Е – проницателни хора, много общителни, обменят идеи и търсят самоизява;

Ж – ако е в началото на името – страстни и много активни хора, които стигат до нагло потискане на околните, дано шефът ви не се казва Живко – той е дребнав, стиснат и взискателен;

З – много чувствителни хора с развито въображение и ярка интуиция, предани и в повечето случаи религиозни;

И – романтични, сантиментални хора имат за начало на името си тази буква. В същото време те обмислят всяко свое решение и са дипломатични.

Й – тази буква символизира няколко негативни черти – затвореност, сломеност, отчужденост. Носи дребнавост в характера.

К – ако името ви започва с тази буква, трябва да се стремите към повече разбирателство с хората, да не сте толкова потайни и да преодолеете властолюбието си.

Л – тази буква носи богата фантазия, артистични заложби и литераторска дарба. Нямате особено твърд характер, поради което лесно се конфронтирате и проявявате нетактичност.

М – богат духовен потенциал, грижовни хора, много общителни и много благородни. Обичат да се раздават и в огромната си част не са алчни – пример Дева Мария!

Н – много трудолюбиви хора и в същото време не понасят безполезните дейности. Имат природна интелигентност, обикновено са образовани, съставят си мнение по много въпроси и знаят как да го отстояват.

О – дълбоко чувствени хора с развита интуиция и стремеж към усъвършенстване и реализация в живота. Определящото за хората, на които името започва с тази буква е желанието, колкото е възможно повече да се справят с всичко.

Прочетете и част 2 за останалите букви