Трябва да имаш: кокетни пантофки » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Добрият стил трябва да бъде гаранция не само за красива, атрактивна визия, но и за комфорт. Особено важно е усещането за удобство в нашия стайлинг, когато трябва да вървим в крачка със забързаната динамиката на ежедневието ни.

Не случайно ниските обувки са любими на много модни икони, като Оливия Палермо, чийто задължения изискват практичен подбор на аутфита.  Дори почитателките на сексапилните токчета признават, че се чувстват чудесно с изящни пантофки, комбинирани със спортно-елегантна визия.

Този тип обувки, познати още като „балеринки“, са вдъхновени от специфичната форма на цвичките, с които танцуват балерините. Днес ниските пантофки са придобили различни вариации по отношение на стилистика, форма и цвят.

Те са задължителен елемент от гардероба на модерната жена, чието забързано ежедневие изисква комфортна, но елегантна визия. Едно е сигурно – задължително трябва да притежавате поне 2-3 чифта!

Затова селектирахме няколко модела от онлайн магазините. Част от предложенията ни са в свежа тоналност, подходяща за летния сезон, но избрахме и по-шикозни варианти за официални поводи. Продуктите са от сайтовете: newlook.com и fashionup.bg!

Автор: Делица Цонева