УЖАС! Живо бебе се озова в тоалетната

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Живо бебе се озова в тоалетната

Новороденото бе заседнало в тръбата на тоалетната

Това е историята на едно бебе, което не е било желано от родителите си. И сякаш това не стигало на клетото мъниче, а жестоките родители решили да се отърват от него по нечовешки начин.
Нежеланото бебе било натикано живо в тоалетната,  след което майката и бащата пуснали водата. Малкото човече обаче заседнало в тръбата на тоалетната, пишат в standartnews.com, цитирано от chudesa.net.

Във видеото по-долу ще видите как съдбата на нежеланото бебе обаче била то да живее, въпреки жестокостта, на която било подложено. Пожарникарите от Китай успели да отрежат участъка от тръбата, в която то било заседнало.

Невероятно, но бебето бе извадено живо

След това изключително внимателно разрязали тръбата така че бебето да бъде извадено живо и невредимо.
Най-невероятното е, че след направен обстоен преглед от специалист било заключено, че бебето е напълно здраво и няма опасност за живота му.
Най-ужасното е, че това не е единствения подобен случай в Китай, при който родители изоставят или се опитват да премахнат нежеланите си рожби, коментират китайските власти.
За огромно наше съжаление подобни неща се случват и у нас. Наскоро жена задуши второто си дете, което е в резултат на извънбрачна връзка. Невинното създание бе родено във външната тоалетна, където и намери кончината си.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: