Йогалософията на Дженифър Анистън

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Вече ви разказахме за новата роля, в която се превъплъщава Дженифър Анистън във филма We’re the Millers. В центъра на лентата е стриптийзьорка, изиграна от 44-годишната актриса, която демонстрира перфектно тяло и идеална форма.

За щастие Дженифър не крие нищо от феновете си и споделя публично своята програма за поддържане на хармонична фигура, на която биха завидели доста по-млади от нея дами.

Оказва се, че актрисата е почитател на така наречената Йогалософия. Или иначе казано хибрид между йога и калистеника, който може и да ви звучи сложен, но всъщност е доста лесен за изпълнение.

„Това е йога, комбинирана с тонизиращи упражнения, която много ще се хареса на хората, които намират класическата йога за скучна,” обяснява идеята на Йогалософията нейният създател Манди Ингбър, която е сред любимите спортни инструктори на Холивуд.

А калистеника е система от упражнения, които използват основно тежестта на тялото за съпротивление.

Дженифър прави тези комбинирани упражнения три пъти седмично под строгия надзор на Ингбър и резултатите очевидно са налице. Тя съчетава тази програма със стандартната си кардио тренировка. А ето и две от любимите упражнения на актрисата.

Стол Застанете изправени, със събрани едно до друго стъпала и започнете да сядате на въображаем стол, изпъвайки ръцете си напред. Задържайте в „седнала“ позиция за няколко секунди, като през това време си поемате дълбоко и равномерно въздух пет пъти. 

Кораб Легнете по корем и изпънете ръцете си успоредно на пода. От тази позиция повдигайте главата, гърдите и стъпалата си.

Манди Ингбър съветва да отделяте поне 15 минути на ден за упражнения от този тип и да комбинирате този режим с консумацията на много плодове, зеленчуци и вода.

Ако тази статия ви е била полезна и интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!