Деси Стоянова за отглеждането на близнаци

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

„В момента, в който разбрах, че ще имам близнаци, като човек, който обича да се подготвя и има навици в това отношение, изчетох абсолютно всичко“, разказва Деси.

Успешна в кариерата си и отдадена на майчинството, главната героиня от корицата на юнския „ОК!“ казва, че ключът към пълноценния живот за нея е балансът между работата и семейството. „Липсва ми време да прочета някоя книга, няма да откажа и да спя малко повече“, споделя с усмивка телевизионната партньорка на Сашо Кадиев. Вижте снимки на Деси и децата >>

Деси разкрива, че винаги се старае да открива разликите в синовете си: „Ние със съпруга ми от самото начало сме ги третирали като Стефан и Красимир и никога като близнаците. Да бъдеш родител е много сериозно предизвикателство. Но за съжаление много близнаци, особено когато са еднояйчни и когато родителите им се стремят да подчертават приликите вместо разликите им, като пораснат, имат проблем с това да бъдат самостоятелни, да не зависят от брат си или сестра си. Това по някакъв начин ги обезличава – всеки един в двойка“.