Новото „ангелче“ на Лео

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Преди малко повече от месец Леонардо ди Каприо заяви, че е твърде зает, за да е обвързан. Само че снимките на „Великият Гетсби“ приключиха, лентата направи своята бляскава премиера, а актьорът явно се сдоби с малко повече свободно време. И нова връзка, поне според Daily Mail.

Синеокият чаровник е забелязан да пристига в Ница, заедно с 20-годишния модел Тони Гарн. Немската красавица е с 18 години по-малка от Лео, но това едва ли я притеснява особено, като се има предвид, че блондинът е сред най-сексапилните мъже в киното.

Ако се чудите какъв тип жени харесва актьорът, то ние вече имаме отговор: модели. Немската красавица е част от „ангелското войнство“ на Victoria’s Secret и е четвъртият поред модел в любовния списък на ди Каприо.

През леглото му са минали Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хедъртън, дори и Блейк Лайвли, която се подвизава като актриса, но това не ѝ пречи да изглежда зашеметяващо. В нашата галерия можете да си припомните как изглеждаха всички те, когато бяха заедно със звездата от „Титаник“.

Нито Лео, нито Тони са направили официално изявление по въпроса. Ако двамата потвърдят връзката си обаче, то определено ще се превърнат в една от най-страхотните звездни двойки.

Тони Гарн Ако искате да научавате всички интересни новини от любовния живот на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!