Най-красивата българка в САЩ е Невена Чалова

1
Добави коментар

Двайсетгодишната студентка в частния университет DePaul – Невена Чалова, бе обявена за най-красивата българка в САЩ на пищна церемония в „Метрополитън Павилън“ в Ню Йорк, съобщи сайтът www.bgworld.net, цитиран от Dnes.bg.

Брюнетката е втората носителка на короната на „Мис Българка в САЩ“, след като през 2012 г. с приза се закичи Росица Стефанова и тогава тя остана в историята като първата носителка на титлата. Къдрокосата чаровница специално пристигна от България, за да предаде короната на Чалова.

Журито, в което взеха участие „Мистър България 2009″ Мартин Мартинов, актьорът от Холивуд Антон Касабов, четвъртата по красота в САЩ Лаура Чуканов и др., класира на второ място Елена Коларова от Бостън, която се представи с моден етюд, а третото зае Силвия Тасева – момиче на Слави от балет „Магаданс“ и възпитаничка на Нешка Робева.

Последната изправи на крака публиката с уникално съчетание по художествена гимнастика и безапелационно спечели още един приз – „Най-добър талант“. „Самичка подготвих хореографията, тренирах всеки ден и съм поласкана и невероятно очарована от публиката, която стана на крака, оценявайки моите усилия. Беше едно незабравимо преживяване. За мен беше много емоционално да се срещна и с Деси Добрева, която пя на конкурса и е моя колежка от „Шоуто на Слави““, сподели Силвия Тасева след конкурса.

Освен с невинна усмивка и стройно тяло, Невена Чалова, която е родом от Хисаря, очарова журито с прочувствено изпълнение на народна песен и силно впечатли публиката  с влечението си към екстремни спортове като парашутизма. Невена си тръгна от конкурса с куп подаръци, между които чек за $5000 и дизайнерски обувки на Джио Методиев, при който има опашка от холивудски звезди за уникалните му обувки с марката Джио Джиев. Победителката ще отдъхва седмица в Пловдив и още една на Черноморието, осигурени от спонсори.

Конкурсът прерасна в емоционално парти до 6 ч. сутринта в нюйоркски клуб.