УАУ! Вижте как ще роди Кейт Мидълтън

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте как ще роди Кейт Мидълтън

Уилям подкрепя избора на съпругата си

Най-известната бременна жена в света по настоящем само след месец и половина ще се превърне в една от най-известните майки. Ето го и подробното инфо относно раждането на Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям ще ражда по най-модерния начин, а именно с под хипноза, пишат от lechitel.net. Британските медии издават и датата, на която ще се осъществи контролираното раждане на херцогинята на Кембридж – 13 юли, събота. Мястото, където кралското бебе ще се появи на бял свят също е избрано – кралската болница “Сейнт Мери” в Падингтън, където е роден и самият принц Уилям.

Кейт Мидълтън избра „хипнораждане“

Новият и изключително нашумял сред звездите начин на раждане бе предпочетен и от актрисите Джесика Алба и Анджелина Джоли. Кейт Мидълтън е категорична, че и тя иска „хипнораждане“, а принц Уилям като любящ съпруг напълно подкрепя избора й. Развълнуваният Уилям е решил да присъства на самото раждане – нещо, което не всеки мъж може да понесе.

А какво всъщност представлява „хипнораждането“? С помощта на техники на релаксация, дишане и визуализация значително се намаляват болките при раждането. По време на различните тапи от раждането се прилагат различни хипнотични терапевтични техники и така не е нужно да се използват обезболяващи и упойки, като например епидурална.

Сега остава да изчакаме до 13 юли, за да видим дали наистина кралската рожба е мъжка и как ще я кръстят Уилям и Кейт.
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=UwaXLtNS8XE

Клюки.вс препоръчва и: