Tattoo изкъртване с Arabella Drummond

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Родената в Лондон Arabella Drummond първо се появи на сцената през лятото на 2009. Известността й идва не само от многото татуировки, но и уникалността на tattoo зоните . Има интересна и сложна плетеница на врата, женски пират, пистолети на дупето, панделка на хълбока и още и още и още…

  

Арабела върви изключително добре по пътя на своята кариера на модел, като остава с единия крак в масовите „мероприятия“ и една здраво стъпила в авангарда. А ако мислите, че я предпочитате, но руса, имате я…

Арабела вече има четири корици на списани FRONT Magazine и доста колонки в него! Също така е включена в списания Nuts Mans, Loaded, Zoo, Boxer, Penthouse. Arabella има и доста тематични фотосесии за Fiasco Mag Tattoo например.

 

Често присъства и на музикалната сцена и в различни видео клипове като: Encore, The Wanted и Professor Green.
Партнира си отново с Green за рекламната кампания на Puma зима – есен 2011 г.

 

Талантите на Арабела не се спират до тук,  като изпълнител младата дама издухва аудиториия на редица знаменити събития в международен план, сред които са филмовия фестивал в Кан и VIP rooms (Paris/St Tropez/Cannes) , Pallais (Cannes) , Playboy Mansion (Beverly Hills) , 400 Club (Dubai) Via Notte (Corsica) London venues Cirque Du Soir и McQueen.

Тя също е водещ и изпълнител на Hellfest Metal Hammer Golden Gods awards и на няколко събития от FMX Мотокрос. Мис Drummond също е имала удоволствието да излезе на една сцената с Motorhead на тяхно турне в Обединеното кралство!

           

Tattoo изкъртване с Arabella Drummond 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Коментари

Коментари