MMO Reviews: Топ 10 най-яки MMORPG за април

41
Добави коментар

Home »
класации
» 10-те най-добри безплатни MMORPG на MMO Reviews за май

MMO Reviews публикува месечната си класация, в която подреди 10-те най-добри игри за месец май.

10. Десетото място е отредено за морската стратегия Navy Field. В нея играчите имат достъп до повече от 500 различни кораба от времето на двете световни войни. Те могат да създават собствени флотилии и да участват в мащабни морски битки.

9. На девето място е поставена DC Universe.

8. Осмо място за авиосимулатора War Thunder. Скоро в нея се очакват да бъдат добавени и танкове. Играта събра над 1 000 000 ползватели още в първите дни след релийза си.

7. Седмо място за играта за възрастни Scarlet Blade. Всичко е ясно – сексът продава. Събитията в онлайн играта се случват в далечното бъдеще след опустошителното нападение на расата  Narak, която почти унищожила човечеството. Група от оцелелите преминали в нелегалност и създали т.нар. Arkana. Arkana са генно-модифицирани жени-воини, които благодарение на новите си умения са способни да оцелеят на враждебната повърхност на планетата. Външният вид на амазонките е доста провокативен и секси, поради което играта влиза в adult категорията, т.е. за възрастни.

6. Planet Side. Безплатният шутър държи позиции. В нея три фракции се сражават за влияние на няколко континента. Играта се отличава с мащабните си сражения, като количеството бойци на бойното поле може да превишава няколко хиляди. В нея може да се ползва наземна и въздушна техника и богат арсенал от оръжия.

5. Пето място за Dragon’s Prophet. В нея може да си отглеждате дракони, да летите на тях и да воювате заедно с тях в страната Auratia.

4. Четвъртото място е отредено за Panzar. PANZAR е масова отборна игра от жанра на MOBA / RPG. Авангардните графика и анимация са възможни, благодарение на CryEngine 3 гейм енджин. Играта е с динамичен геймплей и уникално съдържание. С това тя спечели руската публика, като след едногодишен бета тест ползвателите вече са над 1 000 000. Сега възможността да опитат силите си в PANZAR имат и жителите на други страни -европейският сървър функционира нормално. Играта, неговия официален уебсайт и форуми са преведени на английски, немски и френски език.

3. Трето място за TERA.

2. SWTOR държи твърдо второ място, като не пада в класациите на MMO Reviews.

1. Първото място отново е отредено за Neverwinter.

Вижте още: