Ролерфест за деца и възрастни на 1 юни

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ролерфест за деца и възрастни на 1 юни

Малки и големи утре празнуват Деня на детето

Какъв по прекрасен начин да отпразнувате Деня на детето от това да се позабавлявате и да поспортувате едновременно с малчуганите. За утре, 1 юни, TEMPISH БЪЛГАРИЯ и Сдружение „Да караме заедно ролери “, съвместно със Столичната община – район Оборище организират РОЛЕРФЕСТ за малки и големи, съчетан с весел детски празничен концерт, пишат от acttualno.com.
Фестът стартира още в 10 часа в парк „Заимов“, зад футболните игрища.

Освен атракциите, сред които ще са демонстрации на слалом трикове, състезателни игри и ролер влакче по алеите на парка, на детския празник ще се раздават и множество награди за отличилите се участници, а публиката ще може да вземе участие в забавна томбола.

Ролерфест за Деня на детето

 

Почти цели 4 часа деца и родители ще могат да се забавляват по един интересен и здравословен начин, след което в 13:45 ролер фестът ще бъде закрит.
Това е един страхотен начин да отпразнувате Деня на детето. Препоръчваме ви забавления на открито вместо безцелни обиколки на молове и търговски центрове или черпене с нездравословна храна в известните вериги за бързо хранене.
Ролерфестът може да запали вашето дете по този интересен спорт. Карането н а ролери не изисква специална и скъпа екипировка и може да се практикува почти навсякъде. Покажете на детето си колко по-приятно е да кара ролери в парка, отколкото да гледа телевизия или да седи пред компютъра.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: