Джесика-Джейн Клемент или най-горещата британка (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Брато, представяме ти неземно красивата британка Джесика-Джейн Клемент. Тази пантера е на 28 години и бачка като модел и водеща в някакво ТВ-предаване по BBC. Съвсем нормално бе обявена за най-гореща британка, а ние сме съгласни тази награда да й се присъжда и в следващите няколко години.

Джесика-Джейн Клемент или най-горещата британка

През януари тази година тя предизвика истински фурор със своя документален филм “Britain in Bed”, в който по възможно най-сексапилния начин обясни на сънародниците си как са се променили техните нагласи към секса. Добра е, нали?

Джесика-Джейн Клемент или най-горещата британка

Иначе освен с невероятното си тяло, Джесика е популярна и с още едно нещо. Малко хора всъщност се замислят за нея като актриса, а тя именно така прави име. Джесика става известна след участието си в продукцията на BBC “The Real Hustle”, където заедно с двамата водещи демонстрират на хора от публиката разни трикове и номера и как да се предпазят, за да не станат жертви на разни мошеници. С такова предаване в България нямаше шанс да пробие.

Другите й участия включват два сезона на сериала “Dream Team” по Sky TV през периода 2005-2007 г., както и филма “Мусака и Чипс” през 2005 г. с лек криминален привкус. През 2008 г. тя участва в благотворителното предаване за децата в нужда “Celebrity Scissorhands”, а през 2009 г. в зомби комедията “Doghouse” и участие на Британската тип спешно отделение драма “Casualty”.

Джесика-Джейн Клемент или най-горещата британка

Скоро позира за вдървяваща мъжките гениталии фотосесия за британското списание „Nuts”.

Клемент, която може да те свърши само с едно движение на задника, китката или устните, е женена за… 46 годишен фризьор! Това не си го измисляме.

Тази мацка е съпруга на някакъв си мекокитич Лий Стафорд, който прави прически в BBC, а ние си блъскаме главата в стената, като си представим как мъжлето й пуска сексуални намеци тип „ела да ти покажа моята преса“ или „искам да ми направиш един сешоар“. Сещаме се и още – за къдрене и за изправяне, но няма значение. Гледай Джесика и се кефи, но в никакъв случай не ставай фризьор, поне не в България. Айди!