НЕЛАС АВТОЧАСТИ – ОРИГИНАЛНИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ ЗА КАМИОНИ АВТОБУСИ МИКРОБУСИ И РЕМАРКЕТА – – Резервни части за товарни…

1
Добави коментар

Нелас Авточасти
резервни части за Товарни Автомобили, Ремаркета, Микробуси и Автобуси

  Нелас Авточасти ООД е основана през 1995 г. в град София, с основна дейност внос, доставка и продажба на резервни части за товарни автомобили, автобуси и ремаркета, както и за леки автомобили и пътно-строителна техника.

Дружеството работи с над 80 западноевропейски доставчици, които са водещи фирми, производителки на авточасти за първоначално вграждане. Тези чуждестранни партньори предоставят висококачествени резервни части и системи, както и сътрудничество в сервизирането.

продължи към сайта на Нелас       

Фирма Нелас Авточасти е изключителен представител за България на над 20 западноевропейски фирми като WABCO, LUK, MAHLE, VICTOR REINZ, PAGID, HERMANN PETERS, SABO, BEHR, BF Germany, HALDEX, SCHOMACKER, SKF, FTE Automotive, DINEX, DIESEL TECHNIC, HENGST Filter, PE quality и други.

Нелас има собствени магазини в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Велико Търново, както и дистрибутори във всички големи градове на страната. Дейността е обезпечена с богата складова наличност, съхранявана на площ от 2 000 кв. м. За осигуряване на ефективно обслужване, Нелас Авточасти ООД поддържа около 30 000 артикули на склад и извършва бързи доставки на специално поръчани части.

Благодарение на добрия професионализъм и високата квалификация на служителите си, фирмата е изградила широка мрежа от над 5 000 клиента, част от които са водещи фирми в областта на транспорта, големи български и чуждестранни компании, сервизи и др.

Новият Автоцентър Нелас на бул. Климент Охридски №144 в София, включва модерно складово стопанство, техническа база за обслужване и ремонт на товарни и леки автомобили, учебен център и продажбен комплекс.

Имайки предвид големите технически познания и опит на специалистите във фирмата, високото качество и гаранцията на авточастите, Нелас Авточасти са подготвени да изпълнят всички поръчки за резервни части – компетентно и в срок.

Нелас предлага оригинални части за камиони, бусове и леки автомобили доставени за Вас от над 80 фирми производителки, членки на Европейския съюз!