Kamenitza раздава 90 тона бира за приятели и 50 таблета

1
Добави коментар
pgp

Участвайте с Уникалните кодовете от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

– Kamenitza 1881 в стъклена бутилка от 0,5 л., с промоционални горен и основен етикети. Уникалният код се намира под капачката.

– Kamenitza 1881 в пластмасова бутилка от 1 л., с промоционални горен и основен етикети. Уникалният код се намира под капачката.

– Kamenitza 1881 в пластмасова бутилка от 2 л., с промоционални горен и основен етикети, включително пластмасова бутилка от 2 л. в промоционален пакет „Страхотна цена – Kamenitza 2х2л.” Уникалният код се намира под капачката/ите.

– Kamenitza 1881 алуминиева кутийка (кен) от 0,5 л., с промоционален дизайн. Уникалният код се намира под металната пластина за отваряне на кена.

В Промоцията НЕ участват следните опаковки: Kamenitza 1881 алуминиева кутийка (кен) от 0,55 л и. Kamenitza 1881 стъклена бутилка от 0,33 л. 

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:   

Бира Kamenitza 1881, чието количество се равнява на общите телесни килограми на Титуляра плюс телесните килограми на тримата негови Приятели, които е регистрирал при регистрацията си за участие в Промоцията, но не повече от 540 кг бира.

Наградата се предоставя в пластмасови бутилки Kamenitza 1881 от 1 литър.

Наградата се печели заедно от Титуляра и регистрираните от него Приятели и се поделя между тях.

Таблет Таблет SAMSUNG GALAXY Note 8 WiFi. Наградата се печели само лично от Титуляра.

Споделете Kamenitza с приятели! Регистрирайте на www.kamenitza.bg Уникални кодове от общо 12 (дванадесет) от Участващите опаковки, без значение вида Участващи опаковки.

За да участвате, трябва да се регистрирате за участие в Промоцията като „Титуляр” като попълните електронната регистрационна форма, или да сте регистрирани от Титуляра като негови „Приятели”.

Титулярът е участникът, който извършва първоначалната физическа регистрация в сайта www.kamenitza.bg и който регистрира трима свои Приятели. Уникалните кодове се трупат на профила на Титуляра.

Приятелите са участиците, които са регистрирани от Титуляра в неговата групата от трима. Приятелите могат да регистрират Уникални кодове, които се трупат на профила на техния Титуляр.

Участник има право да се регистрира/ да бъде регистриран САМО веднъж за участие в Промоцията. Участник може да се регистрира/ да бъде регистриран или като Титуляр, или като Приятел.

Наградата „Таблет” се печели лично и само от Титуляра.

Наградата „Бира” се печели заедно от Титуляра и регистрираните от него Приятели.

Титулярът може да спечели не повече от веднъж наградата „Бира” и не повече от веднъж наградата „Таблет”.

Приятелите могат да спечелят наградата „Бира” само заедно с Титуляра и само веднъж.

Краен срок за участие: 28 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.