Теория за големия секси взрив

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Възможно ли е секси мацка да се влюби в отдаден на науката учен? За реалния живот не знаем, но пък за „телевизионния“ можем да кажем със сигурност, че е реализуемо.

Става въпрос за чаровната блондинка Пени и добронамереният зубър Ленард от сериала „Теория за големия взрив“. Сервитьорката и геният са доста нетипична двойка, но едновременно с това и крайно симпатична.

Кейли Куоко е актрисата, която се превъплъщава в сексапилната половинка на физика. Изглежда, че си пада по „странности“ не само на екрана, но и в действителност, защото споделя, че е луд фен на „Игра на тронове“ и „Хари Потър“. FHM Британското списание FHM пък е лудо по нея. Затова я слага на корицата на юлския си брой, придружен от пареща фотосесия. Още не всички снимки са видели „бял свят“ в уеб пространството, но пък ние се добрахме до част от тях и бързаме да ви ги покажем.

27-годишната блондинка изглежда страхотно, облечена с рокля в страстен червен цвят, а между страниците на изданието виждаме, че бързо я е свалила и е останала само по бельо.

Предполагаме, че разглеждайки кадрите, всички учени колеги на Ленърд тайно ще му завиждат на късмета, пък макар и само „сценариен“. Все пак, не са много физиците, които могат да се похвалят с толкова сексапилна блондинка.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!