VERSACE с колекция бански костюми

2
Добави коментар

VERSACE с колекция бански костюми
31 май 2013, петък 12:09:27 Europe/Istanbul

Въпреки че модният гигант Versace винаги е стоял на разстояние от морето и плажа, тази година компанията ни изненадва с колекция бански и плажни туники. Явно някой е успял да убеди Донатела Версаче да покори и тази модна ниша. С тази своя стъпка, италианският гигант най-вероятно ще затвърди позициите си на лидер сред дизайнерските къщи, в историята на модата.

            Моделите бански от колекцията на Versace са украсени с морски принтове и са изключително цветни. Това изцяло покри предварителните очаквания за колекцията.

 

 

            В почти всички модели бански на Versace е заложено на разкош и блясък, които непременно привличат всеобщото внимание. Това прави новата плажна колекция на модния гигант неподходяща за дами с по-семпъл вкус.

            Видът на банските костюми напълно отговаря на характера на Versace – луксозни, отличаващи се с лека провокация, смело овладян кич  и пищност.

            Освен дамски бански костюми, първата плажна колекция на италианският моден гигант Versace включва в себе си мъжки бански, плажни туники, джапанки, хавлии и чанти.

            В плажната колекция на Versace, неизменно присъстват и цели бански. Според анкета, проведена преди месец в Америка, 53 % от анкетираните дами са заявили, че ще се ръководят по примера на Ким Кардашиян и ще бъдат с цял бански на плажа това лято. Само 18 % от анкетираните са заявили, че ще подражават на Хейдън Пенетиър и ще заложат на провокативни модели бански. 

Публикувано в Бельо

от

admin