Хубавата Елена не ще да е фатална, скри се от всички

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Помощник прокурорът Елена Гърбева от Пловдив не иска да бъде медийна звезда. След гръмналия скандал бившата манекенка на “Визаж” се е покрила вдън земя и отказва да разговаря с любопитните журналисти. Тя комуникира само с най-близките си и с любимия си Павел, който вече е изписан от болницата, научи репортер на “ШОУ” от хора от най-тясното й обкръжение.

Преди десетина дни луд екшън на пловдивската улица „Средец” окървави деня на Елена. Първоначалната информация, че бившият й съпруг – скандално известният бивш футболист Асен Чотров, е пресрещнал и пребил от бой любовника на красавицата – бизнесмена Павел Димитров, се оказва не съвсем вярна. Между двамата е имало словесна престрелка след случайна среща на улицата, като според запознати пръв е посегнал бизнесменът. “Нищо не е станало, разменихме си по един-два шамара, какво толкова се е случило”, споделил пред авери Асен. “Няма такива глупости, че сме се били до смърт”, разправял нереализиралият се и отдал се на хазартна страст футболист.
С днешна дата скандалът, който избухна на тихата пловдивска уличка и възбуди духовете на местните, е потушен, но Елена категорично отказва да разкаже нейната истина. “Оставете жената на мира, личният й живот си е нейна лична работа!

За хубавите жени истинските мъже се бият

Вие какво искате – красива е Елена! Да не би да очаквате да се забули и да сложи шалвари?!”, коментира неин колега в опит да пресече журналистическото любопитство към бившата “визажка”, както и коментарите на пловдивчани, че, докато била манекенка, ходела прекалено разголена.

“Всъщност, в историята няма нищо мистериозно. Елена заряза манекенската си кариера във „Визаж” преди няколко години, омъжи се за Асен и му роди две деца. През това време завърши юридическа специалност, в момента е помощник прокурор. Амбициозна е. Красива. Умна. Дълго време Елена воюва с порока на съпруга си. Но хазартът и алкохолът на никого не прощават. Хората са казали: Който не намира щастие у дома си, търси го другаде. Елена вече е разделена с Асен, а това, че има приятел, не е нито нещо ново, нито нещо изключително”, говорят в нейна защита приятелите й.

За разпада на семейството те обвиняват изцяло Асен

През 2012 година около името на Чотров гръмва скандал – родителите на момчетата от юношеския отбор на “Локомотив” (Пловдив) правят шокиращи разкрития. Разказват, че Чотров системно е събирал пари от децата им за подготвителни лагери, които не били провеждани, както и за закупуването на спортна екипировка. Подозират, че парите са потрошени в казина и по залози на футболни мачове. Преди месеци Елена започва процедура по развод, съпроводен със скандали и взаимни обвинения. Проблемите са дотолкова нагнетени, че помощник прокурорката дори ползвала свои приятели за охрана. Кой кого пръв е ударил и ще продължи ли войната за хубавата Елена, се питат в Пловдив. Засега отговорът е мистерия.

Пловдив,
Красимира ГЕШЕВА