Модни находки на седмицата: златни аксесоари » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички нюанси на благородните метали продължават да са топ тенденция в дамската мода, защото дизайнерите обичат да създават творения, с които жените придобиват аристократична осанка.

Шикозните златни, платинени, сребристи, бронзови нюанси и другите оттенъци с метално сияние са подходящи за смелите дами, чието присъствие винаги привлича погледите. Не всяка жена е почитател на облеклата, подчинени на този тренд, но сме убедени, че всяка от вас има много ефектни имитационни бижута или луксозни ювелирни творения от благородни метали.

Колани, чанти, обувки, слънчеви очила са страхотна алтернатива, когато искате да добавите сияен щрих на визията си. Металическите аксесоари придават разкош на аутфита! Те са подходящи както за класическа малка черна рокля, така и като допълнение към елегатнен сет в бяло. Чудесно си пасват и с моден ансамбъл в етно стил.

Тази седмица модните ни находки ще ви озарят с бляскавото си присъствие и шикозно излъчване. Подбрали сме артикули в златн0-платинена гама от онлайн магазин 3suisses.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: неонови аксесоари

Модни находки на седмицата: цели бански

Модни находки на седмицата в райе

Модни находки на седмицата: макси рокли

Модни находки на седмицата: букет от цветя