УЖАС! Нахъсват кучета на метри от децата ни

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Нахъсват кучета на метри от децата ни

Зверовете биват тренирани в нелегален лагер

Колко тъжно! За майките и децата в България кучетата все повече се превръщат от сладки домашни любимци в зверове. Майките се оглеждат по парковете и детските площадки, дали няма да изскочи някое свирепо куче или дори цяла глутница. Не един или два бяха случаите на нахапани жени и деца.
И сякаш това не стига! Сега майките от кърджалийския квартал „Възрожденци“ се страхуват за децата си, дори когато малчуганите са в училище или в детската градина, тъй като само на няколко метра от децата се обучават кучета-уби*ци.

Лагер тренира кучета за боеве на няколко метра от детска градина

В нелегален лагер ротвайлери, питбули и кучета от други опасни породи биват тренирани и обучавани да се бият до последно. Само на няколко метра от функциониращия нелегален лагер, до който се стига по улица „Райко Жинзифов“, има детска градина, пишат от „24 Родопи“, цитирано от БЛИЦ.
Съвсем близо до мястото, където кучетата биват превръщани в зверове е и СОУ „Славейков“.
Кучетата тренирани за боеве преминават тестове, след което биват транспортирани в други градове, където се състоят същинските кучешки боеве. Едни от най-близките арени до нелегалния тренировъчен лагер в Кърджали били в Хасково и Димитровград.
Така че кучетата-уби*ци представляват опасност не само за децата в Кърджали, но и в цялата страна.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: