Лесни натурални маски за коса

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

pic – http://www.mirandakerr.co.uk

Лесни натурални маски за коса

delovata_dama
10.05.2013
Здрава и красива, Красива
42 Views

 

Всяка жена е красива и естествена, но за да запазим този дар на природата и да стопираме стрелките на времето, трябва да се грижим за себе си. Едно от главните оръжия на всяка дама е именно косата. Днес ще разгледаме тази тема и лесни натурални маски за красива и здрава коса.

Първото ни предложение е повече от лесно.

За маската  ще са ви необходими само малко подръчни продукта от хладилника ви. Вземете 1-2 яйца, добавете една супена лъжица зехтин, вода и хума. Получената маска се нанасяна на косата непосредствено преди да се къпете. Оставете я да подейства за около 25-30 минутки и след това измийте много добре с шампоан. При къпането използвайте само хладка вода, за да не се свари яйцето на косата ви и да си направите „вкусен“ омлет. С помощта на този естествен продукт на природата ще се радвате на бляскава и силна коса. Правете маската около един път на 2-3 седмици.

Доказано е, че именно с помощта на природните продукти можем да се грижим много по-добре за красотата си. Никой търговец няма да ви каже да използвате тези малки хитрини, за да може да продава своята стока. Но ние сме тук, за да ви подсетим, че е лесно да се грижите за себе си с минимални средства, затова продължаваме своя спринт из полезните натурални маски за коса.

Втората ни рецепта: отваряте хладилника и виждате, че ви е останало едно авокадо. Намачкайте го с вилица и след това добавете 1-2 супени лъжици зехтин. Получената каша се маже на косата и се оставя да подейства за около 20-30 минутки. След това изплакнете обилно с шампоан и вода.

За повече блясък за сухи коси имаме един прост съвет. Втриите зехтин в краищата на косата си и останете с него колкото можете. Това ще подхрани косъма много.

С тези три много лесни и полезни хитрини за здрава и красива коса ще се чувствате по-уверена и готова да сразите всеки мъж!

Лесни натурални маски за коса 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Коментирай

Коментари

авокадо бляскава еластична зехтин каша коса косъм маска пленителна суха хума яйце 2013-05-10

Check Also

  Случвало ли ви се е? Запекът е една от онези теми, за които не …