Тито Ортиз: Джена Джемсън не се грижи за децата ни

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

ММА легендата Тито Ортиз се е превърнал в детегледачка, защото неговата дългогодишна половинка Джена Джемсън не му помага в отглеждането на техните наследници.

„Всяка сутрин ставам в шест сутринта и започвам да се грижа за децата – коментира един от най-бруталните бойци в историята. – Всичко това от понеделник до събота. Имам и помощничка, защото Джена не иска да е майка. Тя има проблем, но не желая да я нападам, защото все пак е майка на моите деца. В последните седем години се опитах да имам семейство, но това е трудно, когато едната страна не иска да помага.”

Бившата порнозвезда Джена Джемсън атакува Ортиз в туитър, защото ММА страшилището не иска да я допусне до техните момченца близнаци.

„Тя ме обвини, че взимам наркотици – добави Тито Ортиз. – Бях в UFC 15 години и винаги съм давал тестове за всеки мой мач. Винаги е имала възможност да вижда децата, но често се обаждаше на социалния работник с думите, че няма възможност да ги вземе.”

В момента бившото семейство е в много здрава семейна битка за попечителството на 4-годишните хлапета.

„Наранява децата с писанията си по интернет, а лошото е, че много хора й вярват”, оплака се Ортиз, който беше обвинен в домашно насилие над Джема през 2010 г.

Тито се оттегли от ММА през юли миналата година, когато загуби от Форест Грифин. Той претърпя две операции на гърба и на колената, а в момента се занимава с мениджърска компания.

„Всички мои фенове знаят за проблемите, които имах с Джена преди моите мачове. Тя или беше арестувана за шофиране в нетрезво състояние, или пишеше някакви неща по интернет или купонясваше. Всичко това ме разрушаваше ментално преди моите мачове. Омръзна ми да вода войни с нея. Вече нямаме никакви шансове да се върнем заедно. Вече не искам да плача и да се притеснявам за човек, който не иска да получи помощ. За пръв път през моя живот се отказвам.”