Десислава Желязкова подари на децата от район „Западен“ концерт по случай Деня на детето

1
Добави коментар

Кметът на район „Западен“ Десислава Желязкова подари на децата от района концерт по случай Международния ден на детето – Първи юни. Десетки деца – малки, големи и малко по-пораснали се включиха в концерта, в забавните игри и в танците на откритата сцена в парк „Ружа“, до църквата „Св. Климент Охридски“.

Мили деца, приемете моите най-искрени поздрави за празника, бъдете здрави, много весели и винаги, винаги усмихнати, каза в краткото си обръщение Десислава Желязкова. Към родителите те ся обърна с думите – „във всеки от нас живее по едно дете и нека да не бъдем толкова строги към нашите калпазани и да ги обичаме такива, каквито са“!

Деца пяха и  танцуваха за децата. Каките от студиото за модерни танци „Милениум“ представиха своите най-нови танци, към тях се включиха и малките демонстрирайки перфектни танцови умения. Групата за поп-музика и хор „Славена“ допълнително вдигнаха градуса на настроението, най-забавен обаче бе клоунът, който разкри за децата тайната на много от фокусите си.  За по-активните във веселието администрацията на район „Западен“ бе подготвила по една малка изненада.