Спечелете слънцезащитен спрей за тяло Galenic SPF 15

1
Добави коментар
pgp

Наградата в LuckyStar.bg тази седмица е слънцезащитен спрей за лице и тяло със средна защита SPF15. Идеален помощник за защита от първите истински слънчеви лъчи от лятото.

Растителният екстракт от котешки нокът предпазва ДНК на Вашите клетки и предотвратява появата на бръчки и петна. Съчетан е с филтрите TIHOSORB M и S. Те гарантират стабилна ефикасна защита от целия UVA и UVB спектър.

За да използвате този уникален спрей за тяло по възможно най-подходящия начин, го нанесете преди излагане на слънце. Подновявайте редовно нанасянето, за да запазите нивото на защита, особено след изпотяване, плуване или избърсване. 

Преди всичко не забравяйте, че употребата на слънцезащитни продукти не е повод за продължително излагане на директна слънчева светлина. Напротив – слънчето е сериозна заплаха за здравето. Не излагайте директно под лъчите му и бебета и малки деца. Слънчевите изгаряния са опасни, особено за най-малките.

Изключително леката и невидима текстура на спрей SPF15 осигурява свеж загар и ефикасна защита на кожата на лицето и тялото Ви. Продуктът е тестван под дерматологичен контрол и е водоустойчив.

За да спечелите този страхотен спрей от Galenic, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg (бутонът за регистрация ще откриете в горната дясна част на сайта). Ако вече сте го направили, влезте в профила си и кликнете върху бутона „Участвам“.

След това започнете да споделяте уникалния линк от профила си във Facebook и другите социални мрежи. Всеки Ваш познат и приятел, който се регистрира или посети профила си през този линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да получите спрея на Galenic като награда от томболата.

Краен срок за участие: 09 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.