Dado Polumenta се развежда? – Ex-Yu музика: сръбска музика, биографии, дискографии, текстове на песни, новини

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

След само пет месеца и половина брак Dado Polumenta е решил да прекрати семейните взаимоотношения с половинката си Selma, учителка по вероизповедание. Като причина за това се посочва завръщането на черногорския певец към старите му навици, нощния живот и обкръжение от момичета, което е в разрез с мисленето на съпругата му, но и с неговата вяра.
Откакто се запозна със Selma, Dado се опитваше да се посвети на семейството си, но напоследък отново започна да излиза, което разклати устоите на брака му. Може би Selma би преглътнала всичко това, ако в медиите не бяха започнали да се появяват снимки на нейния съпруг, заобиколен от жени. Затова Dado признал, че явно нещата няма да се получат и предложил да се разведат, за да не я наранява повече.
Сега двамата са разделени, той е на участия в чужбина, а Selma си е в Нови Пазар. Как точно ще се случат нещата, остава да видим, тъй като разводът по Шериата е доста усложнен.
Damir Dado Polumenta и Selma Mekić се венчаха на 12 декември 2012, а на сватбеното веселие присъства и извънбрачният син на певеца, Dorijan, от връзката му с Ana Marija Kikoš.
© ex-yu музика