Системи за сигурност

1
Добави коментар

Системите за сигурност осигуряват охраната на Вашия дом. „Скритите“ очи на охранителните системи денонощно бдят и пазят имущетството от нежелани посетители.

Системата за сигурност, или в частност алармената система, има охранителни и известителни задачи в помещенията, където е монтирана. През последното десетилетие се родиха изключително много решения и подобрения в тази насока. Като най-новите тенденции са замяна на окабеляването на системата с датчици и модули, предаващи информацията си помежду чрез радиосигнали.

Резултатът от това е, че монтажа в помещения, в които не е предвидено окабеляване, е много лесен и не нарушава изградения стил на обзавеждане на дома. Реализациите на тези системи биват много разнообразни, като общото между тях е, че всички вече притежават възможност за информиране на нарушение към мобилен телефон или фирма за охрана – т.нат. “СОТ”.

“Венерджи Консулт”ЕООД е в партньорство с производители и диструбутори за световно известни марки, което е достатъчна гаранция за качествено и надежно изграждане на системите за сигурност. Към клиентите на фирмата, предлагаме безплатно проектиране, което ще бъде съобразено с конкретните изисквания на клиента и охранявания обект. Ние залагаме на съвременните иновативни решения, за да сме конкурентноспособни. За разширяване обхвата на системите сме разработили наши инженерни решения, доказали се във времето и от референциите на клиентите. При достатъчно обемна продуктова гама, считаме че ще задоволим изискванията и представите и най-претенциозния клиент.