Тодор Георгиев и Нина Илиева се влюбиха на сцената на „Гласът на България“

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Тодор Георгиев е финалистът от „Гласът на България“, който по време на последния концерт от шоуто в понеделник изпя Сrazy little thing called love (от английски, означава „Малко лудо нещо, наречено любов“) на „Куин“. Публиката стана на крака, а Нина Илиева – певицата от отбора на Виктория Терзийска, се качи върху раменете на две високи момчета и разпъна голям плакат: „Гласът на Тоши е един – непобедим“.Така се ражда и клюката, че Тодор и Нина са гаджета. А първа интригата за това пусна певицата Преслава – треньорът на младия изпълнител. „Тодоре, само перцето ли си хвърли в публиката? Видях, че и Нина е опънала един плакат“, коментира случката от сцената тя.

Двамата имат връзка, казаха и хора от екипа на музикалното предаване по Би Ти Ви. Засега обаче предпочитат да мълчат. Истината е, че благодарение на шоуто Тодор и Нина стават много близки в последния месец. Още не говорят открито за личните си отношения, защото според тях е твърде рано.

„Чувствам се много готино с момичето до мен. Всеки ден съм още по-влюбен в нея. В момента всичко е идеално. Боря се да задържа това щастие. Но публичността и прибързаността могат да унищожат тези неща. Затова не искам да говоря.“ Това е един от мотивите на Тодор да не разкрива подробности за новата си връзка.

Той и Нина стават близки пред очите на цяла България, тъй като се срещат за първи път на сцената на „Гласът на България“. Много скоро Илиева, която извън предаването прави научни изследвания, за да открие лек срещу рака, се превръща в една от най-харесваните участнички от момчетата според форумите в интернет, а той е безспорният фаворит сред момичетата. Между другото само Тодор и победителят в шоуто – слепият Ивайло Донков, никога не са се явявали на елиминации.

Тодор и Нина се събират в една компания чрез шоуто, защото се сприятеляват с едни и същи хора от формта. Прекарват времето си заедно и след репетициите. Така някак естествено стават двойка и в живота.

Преди две седмици отиват на светски купон в София. Тогава Тодор за първи път демонстрира чувствата си публично към 25-годишната певица. По време на събитието двамата стоят плътно един до друг, разменят си нежности и той я целува.

Това се случва, след като горе-долу по едно и също време двамата прекъсват дългогодишните си връзки.

Нина се разделя с бившия си приятел след 5-годишна любов още в началото на „Гласът на България“. Резултатът е, че сяда и му пише песен – баладата „Като за последно“.

Не едно парче, а толкова, че да му стигнат за цял албум, е направил и Тодор за бившето си гадже. Тази връзка приключва миналото лято. А точно преди да се яви на първия кастинг за шоуто, двамата се срещат на изяснителна среща и решават, че оттук нататък остават само приятели. Поддържат връзка и сега.

От този период са и трите татуировки на Тодор. Едната е тигър, нарисуван от вътрешната страна на лявата му предмишница, а на дясната ръка има кръст – абсолютно същия като златния, който носи на врата си. Той е подарък от кръстницата му, но дълги години не го слага. Един ден Тодор се разхожда в центъра на София и случайно вижда бившата си приятелка с ново гадже.

В същия ден открива и кръста и оттогава не го е свалял. Младият певец прави последния татус няколко часа преди първия му концерт на живо в „Гласът на България“ миналия месец. Надписът Believe (вярвам, от английски) е от вътрешната страна на дясната му китка.

„Ако не беше вярата, нямаше да успея. Вярвах в себе си и вътрешно знаех, че ще съм един от четиримата финалисти. А това е успех, защото професионално се занимавам с музика от 16-годишен, а с пеене – едва преди 2 години.“ Преди 6 години Тодор, току-що приет с отличен успех в Първа английска гимназия в София, отива на училище. В класната стая влиза Ангелова – диригентката на училищния оркестър, за да търси нови попълнения за групата си. Спонтанно Тодор вдига ръка и се записва. Няколко часа по-късно взема един тромпет и без да знае нотите, започва да свири. Оттогава не е спирал. „Искам да прекъсна образованието си и да уча музика.“ Ето такъв есемес изпраща Тодор на майка си Диана Георгиева в края на първия срок в 9-и клас. Тогава тя е на бизнес среща в Германия, тъй като е мениджър на модна къща „Миролио“ за Западна Европа. Но тя не приема съобщението сериозно. Когато обаче се връща в София, той я убеждава, че музиката е това, с което иска да се занимава занапред. И наистина успява. Подава молба, че напуска английската гимназия, и през януари тръгва на уроци по музика. С всички преподаватели го свързва Мари Агасян – съпругата на Хайгашод Агасян, с които са семейни приятели. Сред учителите му са композиторът Атанас Дюлгеров и Даниела Кузманова, съпругата на Румен Бояджиев от ФСБ. Разбира се, че го приемат с отлична оценка.

Докато Тодор е в музикалното училище „Любомир Пипков“, участва в 2 музикални групи. Първо е китарист, но вокалът на бандата е много несериозен – постоянно закъснявал или изобщо не ходел на репетиции. Така Тодор започва и да пее, а миналото лято решава да изпрати записи на две свои изпълнения – това е първият етап от кастинга за „Гласът на България“.

„Явих се с написано домашно. Проучих всеки един от четиримата треньори. Със сигурност исках да е жена, защото те работят по-добре с мъжете. Много харесвам Виктория Терзийска, но тя има диплома за юрист, а Преслава е учила музика и избрах да съм в нейния отбор. И не сбърках“, обяснява избора си Тодор.

Сега младият изпълнител подготвя първото си самостоятелно парче. „Много съм нетърпелив да го представя. Такъв бях и в любовта, но вече имам човек до себе си.“

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти