Гледайте от 9 юни сериала „Истуик“ само по bTV Lady

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

„Истуик” разказва историята на малкото провинциално градче в Нова Англия… и на три много различни жени, чийто мечти са на път да се сбъднат с пристигането на дяволски красив мъж… Създаден по романа на Джон Ъпдайк и хитовия филм „Вещиците на Истуик”, тази комедийна драма разказва за три млади вещици, чийто магически сили са събудени, след като мистериозен мъж се премества в града – секси, тъмнокос и драматичен. Поредицата ще проследи възможността перфектният мъж наистина да бъде Дявола.

Когато Рокси, Кат и Джоана намират блестяща монета, която да хвърлят  във водата на градския фонтан на Истуик, едва ли си представят, че техните желания могат наистина да станат реалност. Рокси (Ребека Роумин), независим и прям творец и самотна майка, копнее за някой нов в градчето, който да приповдигне духа й със своята сексуалност, богатство и признателност към изкуството. Кат (Джейми Рей Нюман), майка на пет деца, с глуповат и безработен съпруг, таи простичкото желание нещата да са различни и някой, който да се погрижи за тази промяна. Джоана (Линдзи Прайз), завършваща журналистика, е пълна с идеи, но също и доста нетактична. Тя иска от съдбата нещата, които смята, че наистина заслужава, като започва с промоции от типа на мъж, в който е влюбена от години.

Първоначално трите дами не се познават особено добре, но странна среща в парка и няколко мартинита изглежда са перфектната предпоставка за бързо приятелство. Когато мистериозният и заможен непознат на име Дарил ван Хорн (Пол Грос) излиза на сцената на живота им, той ги въвежда в нови и магически измерения. Момичетата са на път да разберат значението на старата поговорка: „Внимавай какво си пожелаваш”.