Какво се е случило с лицето на Мадона?

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Снощи в Лондон се проведе галаконцертът на кампанията Chime for Change, за която ви споделихме подробности неотдавна. Благотворителното събитие обаче остави у зрителите противоречив вкус. При това в центъра на вниманието бе не кой да е, а Мадона.

Докато 54-годишната певица изнасяше пламенна реч от сцената, в Twitter се появиха редица коментари от фенове, по повод състоянието на лицето на Мадона. И наистина, снимковият материал доказва, че тя изглежда буквално подпухнала от прекалени лифтинг и ботокс процедури.

„Мадона, моля те, спри да се гавриш с лицето си. Някога то изглеждаше чудесно, а сега е ненормално,” коментира възмутен зрител, а друг допълва: „Мадона изглежда адски нелепо напоследък. Защо по дяволите някой би причинил такова нещо на лицето си?!”

Самата певица твърди, че никога не е лягала „под ножа” на пластичен хирург и не смята, че има такава необходимост. Снимките в близък кадър обаче определено разкриват точно обратното. Дано само певицата не достигне състоянието на Шер и покойния Майкъл Джексън, които са пример за жертви на „тунинговането”. В буквалния смисъл.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!