Разсъблечената половинка на Пи Диди

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Пъф Деди, който преди няколко години се преименува на Пи Диди, от дълго време щурмува световната рап сцена. Заедно с Джей Зи и Кание Уест е обявен за един от най-богатите изпълнители в жанра, а подобна „титла“ определено прави впечатление.

Дали заради нея, или заради нещо друго, но певицата Каси също не е подминала рапъра с безразличие. Всъщност тя е новата му изгора, макар че и двамата предпочитат да не се вдига шум около връзката им.

Въпреки това, още преди месец 28-годишната RnB дива публикува тяхна обща снимка в Instagram, която можете да видите в нашата галерия. Под фотографията тя написа само лаконичното „Липсва ми“.

Доста по-интересни снимки обаче привлякоха вниманието ни. Те са за мъжкото списание Esquire и там певицата е по-гореща отвсякога.

Съблечена само по бельо, което не винаги е в състояние да скрие прелестите й, Каси с лекота демонстрира защо рапърът е избрал именно нея. Не можем да отречем, че тялото й изглежда страхотно.

Прави впечатление, че полуобръснатата прическа, с която изпълнителката направи фурор преди доста години, все още не й е омръзнала. Все пак, тя беше една от първите световни знаменитости, които се осмелиха да се разделят с косата си, при това само от едната страна.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!