Къде да отседнем в Пловдив?

1
Добави коментар

Ако Ви предстои пътуване до Пловдив – по бизнес или на почивка и все още не сте избрали къде да отседнете – представяме на Вашето внимание най-новото дизайнерско бижу – Парк Хотел Пловдив!

Локация & Дизайн

Парк Хотел Пловдив се намира в близост до централна част на града и основните забележителности и атракции в Пловдив, но същевременно е изолиран от градския шум и стрес, тъй като е разположен сред зеленината на парк Лаута. Луксозно усещане за класически стил е умело пресъздадено чрез ръчно изработени мебели и стилна комбинация от висококачествени материи,съчетани с удобствата на най-новите технологии.

Услуги:

55 хотелски  стаи, 3 коферетнни зали, 24-часов лоби лоундж и с прилежаща  лятна градина  Summer Garden & Bar, ресторант и Спа център са на разположение на гостите на хотела.

За релакс:

Великолепен Спа център ‘’Spa Lounge Deluxe’’ със сауна, парна баня, джакузи, релакс зона със загряващи шезлонги и ледени душове, хамам и богат избор от масажи и терапии.

Безплатни екстри:

Уелкъм дринк за Добре дошли ,възможност да спечелите масаж още  при настаняване, частен паркинг и високоскоростен безжичен интернет.

Мото на екипа:

“Our guests are our stars”