УАУ! Вижте Анджелина Джоли за първи път след мастектомията

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте Анджелина Джоли за първи път след мастектомията

УАУ! Вижте Анджелина Джоли за първи път след мастектомията 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Вижте как изглежда и как се чувства актрисата след като се подложи на двойна мастектомия

След като холивудската актриса Анджелина Джоли разкри в откровено интервю за американско списание, че доброволно се е подложила на двойна мастектомия, но без да е болна от рак, обществото остана изумено.
Коментарите относно избора на Анджелина не стихнаха, а водеха дебат след дебат.
Вчера актрисата за първи път се появи на светско събитие след операциите. Тя придружи половинката си Брад Пит на лондонската премиера на филма „World War Z“ на германския режисьор Марк Форстер, пишат от iwoman.bg.

Анджелина Джои изглежда и се чувства страхотно след операциите

„След като загубих майка си от същото заболяване, аз съм много признателна и бях дълбоко развълнувана от грижовната подкрепа на хората“, каза Джоли на журналистите.
Точно това събитие е било едно от основните неща, които са я подтикнали към вземането на решението да се оперира. Анджелина не иска децата й също като нея да загубят майка си в борбата с коварната болест. Анджи и Брад имат общо шест деца на възраст между 5 и 12 години.
Трябва да признаем, че прекрасната актриса изглеждаше невероятно, а усмивката й бе така очарователна както винаги. Самата тя заяви, че се чувства страхотно.
В скоро време Анджелина Джоли е решила да се лиши и от яйчниците си и така да сведе до абсолютен минимум риска да се разболее от рак.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=gqUVRSuWmUk

Клюки.вс препоръчва и: