Преслава: Не съм болна от анорексия видяна 20185 коментари 20

1
Добави коментар

Преслава се развихри и на висок тон отрече предположенията на медиите, че е болна от анорексия. Въпреки безобразно кльощавия си вид в последните дни тя беше категорична, че черното е бяло и заяви, че всъщност си е много добре, не е отслабвала и въобще няма никакви здравословни проблеми.

За тези, които не знаят ще припомним, че при последните си участия Преслава втрещи феновете именно с неестествената си слабост, която лесно прозираше под късите и впити по тялото роклички, пише skandalno.net. Ребрата ѝ можеха съвсем спокойно да бъдат преброени, а дори и на малките деца стана ясно, че с певицата се случва нещо.

Въпреки всичко обаче тя заяви:

„Глупости на търкалета. Непрекъснато се чудят какви глупости да измислят, само и само да опорочат живота на известните личности. Това са глупости. Аз просто съм в перфектна форма и изобщо не съм слаба. Който не вярва – да дойде на концерта ми и да ме види“, отсече Преси.

Четете още: Преслава: Чрез алкохола се сближавам с хората

За финал Преслава наблегна на факта, че всички виждали я през последните месеци буквално са очаровани от кондицията ѝ, а никой от тях не е забелязал да има проблеми с килограмите. Накрая обаче певицата призна, че действително спазва диета за отслабване, но само ограничава количествата приемана храна, нищо повече.

„Старая се да съм в добра форма от уважение към почитателите, иначе щях да напълнея“, заключи тя.