The Voice Of Summer Tour с концерти в осем български града

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Радио и телевизия Тhe Voice тръгва на лятно турне с любимите изпълнители на българската публика, което ще премине през осем различни града. Първият концерт на музикалната медия е на 13 юни в София на пл. Княз Александър Батенберг. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

На сцената на The Voice ще се качат диджей Дончо, Криско, Ъпсурт, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy, Рафи и балет „Нова”. Почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета, поднесени с бляскаво светлинно шоу. От медията обещават огромна сцена с мултимедия, летящ диджейски пулт, прозрачни светещи сфери на сцената, танци и неповторими емоции.

The Voice Of Summer Tour ще подари на своите фенове вълнуващо лятно приключение с най-обичаните артисти у нас. Това лято The Voice ще пропътува разстоянието до различни точки в страната, за да отиде лично при своите слушатели и зрители и да се забавлява с приятелите на българската музика.

След концерта в София следват: Пловдив – 20 юни, Стара Загора – 27 юли, Варна – 4 юли, Бургас – 6 юли, Лозенец – 11 юли, Созопол – 13 юли. Пътуващото парти ще акостира финално на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.

The Voice е лидер сред музикалните медии за модерна поп музика. Телевизията е номер 1 в София с пазарен дял от 42 процента сред всички музикални телевизии и сред всички възрасти. В целевата си аудитория (12-34 г.) пазарният дял е още по-висок – 65 на сто според данни на GARB Audience Research Bulgaria, отнасящи се само за музикални медии.
На национално ниво телевизия The Voice e лидер с 49 на сто пазарен дял сред телевизиите, излъчващи модерна поп музика. The Voice е най-слушано в столицата сред радиостанциите, излъчващи съвременни хитове, с 43 на сто достигната аудитория. На национално ниво радио The Voice, с ефир в София и Пловдив, е с много по-добри позиции от преките си конкуренти сред младите слушатели (15-25 годишни).
За успеха на радио и телевизия The Voice е показателен и големият брой почитатели в социалната мрежа сред радио и тв каналите в България – над 137 хиляди. Отскоро The Voice, както и всички останали радиостанции от BSS media group, предлага на своите слушатели възможност да слушат любимата си музика чрез нови приложения за мобилни телефони.

Към статията няма коментари. Напишете първия.