Ще продължи ли България успешната серия?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 – ТУК!

Днес от 17:00 часа на стадион “Алмати Арена” в столицата на Казахстан България излиза срещу домакините в приятелска среща. Двубоят е втори от турнето на нашите лъвове, които преди няколко дни победиха Япония с 2:0 като гост. „Трикольорите“ нямат загуба през 2013 година и със сигурност това е допълнителна мотивация за тях.

Очакванията са селекционерът Любослав Пенев да заложи на Илиян Мицански на върха на атаката, както и на Георги Миланов. Двамата бяха резерви в срещата с Япония, но този път ще излязат за първия съдийски сигнал. В Нагоя Пенев пусна в предни позиции Спас Делев, но днес острието на ЦСКА ще бъде сред резервите. Валери Божинов и Емил Гъргоров по всяка вероятност също ще се появят в игра след почивката.

На врата ще застане Владислав Стоянов, а пред него ще действат близнаците Миневи, Иван Иванов и Александър Александров, който се представи на много високо ниво срещу страната на изгряващото слънце.

Капитанът Ивелин Попов и Станислав Манолев ще действат по двата фланга на атаката, а в средата на терена ще си партнират Светослав Дяков и Георги Илиев. Георги Миланов ще влезе в ролята на плеймейкър, а пред него на върха на атаката ще бъде Мицански.

Домакините не могат да се похвалят с големи имена в състава си, но в последните години в страната се инвестират сериозни средства във футбола. Селекционерът Мирослав Беранек се надява тимът му да покаже качествен футбол срещу безспорно по-класния съперник и да постигне позитивен резултат в мача, с който се отбелязва 100-годишнината на футбола в Казахстан.

Двата тима досега не са се срещали, а последните два мача на домакините бяха с тима на Германия в световни квалификации и завършиха с победи за немците с 3:0 и 4:1.

Агенция БЛИЦ ще ви предостави възможност да наблюдавате на живо с картина срещата, като линкове очаквайте малко по-късно.

Вероятни състави:

КАЗАХСТАН: Сиделников; Гурман, Дмитренко, Логвиненко, Киров, Коробкин, Байжанов, Конисбаев, Богданов, Шомко, Гридин
Селекционер: Мирослав Беранек

БЪЛГАРИЯ: Владислав Стоянов; Йордан Минев, Иван Иванов, Александър Александров, Веселин Минев, Светослав Дяков, Георги Илиев, Станислав Манолев, Георги Миланов, Ивелин Попов, Илиян Мицански
Селекционер: Любослав Пенев