Неймар: Меси е най-добрият, тук съм, за да му помагам

4
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Малко след като официално се превърна в играч на Барселона Неймар изтъкна класата на бъдещия си съотборник Лионел Меси. Бившият играч на Сантос бе категоричен, че четирикратният носител на „Златната топка“ е най-добрият футболист, допълвайки скромно, че иска само да му помага.

„В момента емоциите взимат връх в мен. Много благодаря. Искам да помогна на отбора, това е повече от един клуб. Лионел Меси е най-добрият футболист в света, сбъдната мечта е да играя с него. Бих желал само да му помагам. Дано Бог да ни благослови“, започна крайно развълнуваният Неймар.

„Щастлив съм, че осъществих едно мое съкровено желание. Днес е голям ден както за мен, така и за семейството ми. Това е нещо, което Бог изпрати в живота ми“, продължи младият талант.

„Пред мен се разкрива шансът да играя с невероятни състезатели – Меси, Шави, Иниеста – са все футболисти, които съм адмирирал дълги години. Чувството да вляза на „Камп Ноу“ и да бъда аплодиран….едва не се разплаках. Моята мечта се сбъдна“, обясни още бразилецът.

Колкото до тиражираните информации в медиите в последните седмици за интерес от страна на  Реал Мадрид, нападателят коментира: „Барса и Реал са два големи клуба. Щастлив съм, че бях желан и от двата екипа, но моето сърце бе при каталунците. Съгласувах решението си със фамилията ми, но последната дума, разбира се, бе моята. Парите не са били на преден план. Не живея за тях“.

Неймар подписа 5-годишен договор с Барселона, а при пристигането си бе посрещнат от повече от 50 хиляди души.