Най-доброто упражнение за стегнато дупе

3
Добави коментар

май 22

Коe e най-доброто упражнение за стегнато дупе? Защо „дупе“? Защото „задник“, „гъз“ и т. н. просто не звучат правилно. Когато чуем думата „дупе“ си преставяме правилното нещо – нещо сладко, готино и секси.

Искате щом се наведете на улицата да чувате трясъка от изпочупени ламарини зад гърба си? Ако отговорът е „ДА“ то тази статия е точно за вас! Да видим кои са най-добрите упражнения за стегнато дупе.

Иии победителят е … Клековете: майката и бащата на базовите упражнения. Това просто е най-най-най-доброто за вашето дупе. Най-важното е да схванете техниката и да пазите коленете си, от там нататък всичко е просто и ясно.

По време на цялото изпълнение на упражнението трябва да сте стъпили здраво на целите си ходила и да не отлепяте нито пръсти нито пети. Също така коленете ви не трябва да минават пред вертикалната равнина минаваща през пръстите на краката ви. Раменете са изправени, а главата гледа право напред. Не клякайте под нивото на коленете и не бързайте. От значение е скоростта, с която изпълнявате упражнението – бавно и с контрол – владейте тялото си, а не се отдавайте на инерция.

В началото ви съветвам да правите клекове без допълнителни тежести, нека тялото ви свикне с движението. Бъдете убедени и сигурни в това, което правите и щом веднъж усвоите правилната техника можете да вземете в ръце и гиричките или ако нямате такива 2 шишета от минерална вода, чието тегло лесно може да регулирате с количеството вода в шишето. По този начин дори в случай на екстремна жажда разполагате със свежи запаси на една ръка разстояние, само запомнете да отпивате еднакво количество вода и от двете шишета.

Ако имате възможност да правите клекове пред огледало, възползвайте се. Гледайте се и отстрани и отпред, запишете се и с камера – така лесно ще откриете грешките си. Разгледайте приложените в края на статията линкове към видео уроци в youtube – помагат.Клякайте до нивото на коленете си. Ако трябва поставете стол под себе си, за да имате физически стопер на нужната височина.В началото правете упражнението бавно. Раменете са изправени и главата гледа напред.Седмица 1: 5 серии от по 8-12 повторения са идеални.Седмица 2: 7 серии от по 8-12 повторения са идеални.Седмица 3: 10 серии от по 8-12 повторения са идеални.Тренирайте от 3-5 дена в седмицата.

Ще се радваме да споделите с нас резултатите си. Също така не се притеснявайте да ни питате, ако имате въпроси. Успех и извайването на красиво и стегнато дупе!

Клипове(на английски език): https://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA https://www.youtube.com/watch?v=JSYv5lQo4yM

Ключови думиготино дупе клекове колене секси сладко стегнато дупе тежести упражнения