На финалите в Разградско: Скрита сила – Адаспорт /Острово/ ще се играе в неделя

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Мачът ще се играе на стадиона в Мъдрево *

 

На един от миналите плейофи играч бе изгонен заради опит да скъса картоните на рефера

 

В понеделник в канцеларията на БФС-Разград беше теглен жребият за финалните мачове за излъчването на областен първенец. В сбирката взеха участие представители на „Скрита сила“ /Мъдрево/, „Адаспорт“ /Острово/ и „Хановете“ /Исперих/.

Преди началото на тегленето на жребия шефът на местната футболна централа Стефан Райчев връчи бутилка шампанско на представителя на „Хановете“ за влизането им във „В“ група. След това беше изтеглен жребият.

Първият мач е на 9 юни от 15 часа на стадиона в Мъдрево. Там ще се срещнат тимовете на „Скрита сила“ и „Адаспорт“ от село Острово. Седмица по-късно ще се изиграе и следващата среща между отборите на  Острово и Исперих. До този етап се стигна, след като миналия уикенд се изиграха двата плейофа. В единия тимът на „Адаспорт” победи с 3:2  отбора на „Локомотив“ /Самуил/. Съставът от Острово завърши мача с девет души, след като главният съдия Владимир Стефанов изгони заради втори жълт картон Синан Анбуюк, а също и Калоян Димитров заради опит да скъса картоните на рефера.

В другия мач „Хановете“ от Исперих се наложиха с 4:0 над „Ураган“ от с. Гецово.