Хитрините на мъжете / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

4
Добави коментар

Мъжете вече са разобличени! Представяме ти основните трикове, които те прилагат , за да си изпросят вниманието ни.

Когато ти говори за секс, иска да те дразни За много жени силата на внушението може да е толкова голяма, колкото силата на самата интимност. Ако той можеше да ти опише как би искал да те докосва, къде и с коя част от тялото си, ти лесно и съвсем картинно ще си го представиш – именно това се върти в главата му, докато ти сваля звезди и  ти обяснява колко си красива и невероятна. Мъжете са на мнение, че ако знаеш как да правиш секс с мозъка на една жена, със сигурност  скоро тя ще се моли отчаяно да прави секс и с останалата част от нея… и то бързо! Така че, в този ред на мисли те съветваме да запомниш тази хитрина, която мачовците често прилагат, и когато усетиш, че изпадаш в подобна ситуация, спокойно можеш да си поиграеш с него, като му го върнеш с тройно по-голяма сила. Какво по-голямо оръжие притежават жените, от това да дразнят? 

Интерес, интерес… и после тотален ignore! Да… Това е коронния номер на почти всеки втори мъж, който си е повярвал достатъчно, за да смята, че може да вкара в леглото си и най-готината мацка. Първо те преследва като не спира да демонстрира симпатии към теб и да ти показва, че има сериозни намерения. Когато обаче усети, че си лапнала достатъчно, дава на заден и те оставя да се самоизмъчваш. Трябва да знаеш, че това в никакъв случай не означава, че той се е разубедил и вече не те харесва, а просто се прави на интересен, за да привлече вниманието ти още по-силно и за да обърне нещата в своя полза, така че, в крайна сметка ти да си тази, която го гони и преследва.

Малко стриптийз или малко смях… Не, мъжете определено не си мислят, че да танцуват, докато ти свалят чорапите например, е най-добрата тактика да те свалят. Идеята им е, че когато имат какво да покажат, смятат, че няма нищо по-секси от това да демонстрират прелестите си пред теб. Ето какво си казва той например, докато пътувате към дома му: „Първо се съблечи дреха по дреха, после съблечи и нея, също толкова бавно. Свали дрехите й по същия ред, по който си свалил своите…“.

О, бейби нямам време за глупости! Ако чуеш тези думи – това е тактиката: „Прави се на много зает и я карай да си мисли, че се занимаваш само със сериозни бизнес дела“. Повечето мъже са на мнение, че ако накарат жената да смята, че са изключително заети през 90 % от времето, тя ще ги боготвори… Истината обаче е е, че само след месец или два, в които сте се срещали, разбираш дали това отговаря на действителността или пък е тотална лъжа и заетостта му се изразява в това да гледа резултатите от последните футболни залози.