Лятна езикова занималня на открито организира Къщата за четящи хлапета

1
Добави коментар

Къщата за четящи хлапета и езикова школа Mary Eton LC организират лятна езикова занималня на открито за деца от 4 до 7 годишна възраст. Тя ще се провежда всеки вторник и петък, от 9.30 ч до 12.00 ч.
Заниманията съчетават организирани дейности и игри на открито в един от най-красивите паркове на София – Борисовата градина, както и творчески дейности в занималнята на Къщата за четящи хлапета.
По време на горските разходки и игри децата ще се запознаят със заобикалящата ги среда и природа, ще разиграват типични за горската среда дейности, ще участват в горски приключения и експерименти. И, разбира се, всичко това ще се случва на английски език.

Дейностите, които очакват малчуганите в детската занималня на закрито, пък са насочени към това децата да изучават английски език чрез приложни и творчески занимания, развиващи мисленето, креативността и обогатяващи познанията на децата за света. Заниманията на закрито са разделени в няколко любопитни и забавни области – приказни четения на поучителни истории на английски език, занимания с култура и традиции от англоезичния свят, изкуство и приложни дейности, и разбира се – занимания със забавна наука. Не е нужно да споменаваме, че работният език е отново английски.
А ако времето не позволява занимания на открито, всички полезни игри и занимания ще бъдат пренесени в занималнята и мултимедийната зала на Къщата за четящи хлапета. Забавлението е гарантирано!
Занималнята ще се води от опитните преподаватели от езикова школа Mary Eton LC, а групата ще придружават двама помощник-възпитатели.

Занималнята започва занимания на 11 юни (вторник) и ще продължи до 5 юли (петък). Цената за участие е 200 лв (с включени работни материали).
За въпроси и записвания [email protected] и 0897 622 611