Dunkin’ Donuts дава безплатни донати на 7 юни

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

София, България (5ти юни , 2013) – Dunkin’Donuts, една от водещите световни вериги за кафе и донати, предлага атрактивна оферта. В петък –7 юни, във всички заведения на Dunkin’Donuts при покупка на каквато и да е напитка ще се предлага безплатен донат по избор на клиента. Офертата важи до изчерпване на количествата.С това специално предложение за клиентите си Dunkin’ Donuts за първи път отбелязва Световния ден на доната. Според Джон Костело, президент „Глобален маркетинг и иновации” на компанията, марката иска да отпразнува радостта и щастието, които донатите носят на хората всеки ден по цял свят.

„С нашата богата история като един от световните лидери при донатите, ние знаем, че те даряват усмивки на нашите клиенти. Ентусиазирани сме да направим отбелязването на Световния ден на доната на 7 юни лесно и достъпно за нашите клиенти като им подарим безплатен донат с всяка закупена напитка”, казва Костело.

Вече повече от 60 години Dunkin’Donuts е лидер в донат категорията, като миналата година са продадени 2,4 млрд. доната в 31 страни по целия свят. Dunkin’Donuts предлага голямо разнообразие от вкусни и иновативни донати, включително и любимите вкусове Бостън крем, Боровинка, Баварски крем и Шоколад.