Детското ученическо бюро moll Booster е едно от най-функционалните ергономични бюра, благодарение на вградения контейнер.

1
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Детско ученическо ергономично бюро с контейнер moll Booster

Детското ученическо бюро moll Booster е едно от най-функционалните ергономични бюра, благодарение на вградения контейнер.

Бюрото moll Booster в с размери 121 см дължина и 70 см дълбочина, и с регулиращи се на височина крака за височина на бюрото от 53 до 82 см.

Вграденият контейнер го прави по-изгодно предложение, вместо покупката отделно на бюро и контейнер moll. moll Booster е по-практично и заради факта, че заема по-малко място в детската стая от комплекта детско бюро + контейнер.

Вграденият контейнер в детското ученическо бюро moll Booster е със заключване и може да се постави отляво или отдясно. Състои се от 2+2 чекмеджета – 2 обикновени, 1 с няколко отделения за дребни принадлежности и тайник и 1 PaperBoy– тънко чекмедже за хартия с формат до А3.

Ергономичното бюро moll Booster има всички функционалности на бюрата от серията basic на moll Funktionsmöbel GmbH. Има повдигащ се до 30º плот с патентована интегрирана  система за блокиране и предпазване от внезапно падане, осигуряващ правилната ергономична позиция на ръцете при писане, рисуване и четене. Предлага се в 4 цвята – бял, явор, бук и орех. 

Ученическото детско бюро moll Booster има вградени издърпващи се държач за лепяща лента и острилка за моливи. Удобната поставката за моливи и дреболии, намираща се под плота също спомага за подредеността на детското бюро.

Бюрото има и аксесоар голяма разграфена линия (100 см), която служи като ограничител, предпазващ листата и рисунките от падане, когато плота е повдигнат.

Детското бюро moll Booster се произвежда в Германия и е с 10 гаранция, както и защитените в Германия сертификати за Безопасност, Екология и Ергономичност, са ясен показател за надеждността на бюрото и качеството на изработката.

Всяко ученическо бюро moll Booster е окомплектоване с Държач за книга с шаблон и увеличително стъкло moll Book holder, вграден контейнер с 4 чекмеджета, кутия с капачки и дръжки за освежаване в 6 цвята и разграфена скала на краката за правилно позициониране.

Детското ергономично ученическо бюро moll Booster се предлага с двата типа крака от серията moll basic (може да ги изберете в секция Адаптиране):

Крака Classic за бюро moll за ръчно регулиране височината на бюрото в 10 позиции. Височината на бюрото е от 53 до 82 см за деца с ръст приблизително от 109 до 200 см. Имат вградени крачета за нивелиране при неравен под и вградени колелца за лесно преместване на бюрото.

Крака Comfort за детско бюро moll с уникалния патентован йо-йо механизъм за лесно управление и синхронизирано механично регулиране височината на бюрото (както и надстройките към него). Височината на бюрото е от 53 до 82 см и е предназначено за деца с ръст приблизително от 109 до 200 см. Имат крачета за регулиране на нивото при неравни подове и колелца за лесно преместване на бюрото.

Детското ергономично бюро moll Booster може да се комбинира и допълва с:

Ученически столове –  ергономичен стол moll Maximo,  ергономичен стол moll Scooter, ергономичен стол moll Woody.

Лампи moll – LED лампа moll Flexlight и Подвижна лампа Mobilight.

Контейнери от серията moll basic – moll Medi, moll Maxi , moll Mega както и moll Mini.

Надстройки moll от серията basic – Side Top, Quick Top, Printer Top, 1/4 Top, Flex Deck, TFT Deck, Slim Deck (разгледайте в модул Надстройки). 

Удобни аксесоари за детски бюра moll – подложки за бюро moll Blotting pad , поставка за кабели moll Cable butler, държач за учебник/програма moll Book holder foldable, поставка за детска раница moll Bag up.

Не е необходимо да знаете днес от какво ще имат нужда вашите деца утре и какво ще е подходящо за обзавеждането на детската стая. Производителят moll Funktionsmöbel GmbH предлага 5-годишна гаранция, че ще продължи да изработва актуалните надстройки към момента на покупка на бюрото.

Ученическото бюро moll Booster e сертифицирано, препоръчано и одобрено от престижната организация Aktion Gesunder Rücken e.V.  (Обединение за здрав гръб) съвместно с най-големите в Германия две Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище – Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V. и Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V.

Детското ергономично бюро moll Booster има следните функционалности и размери:

размери – дължина 121 см и широчина 70 см;

височина 53 – 82 см, за ученици с височина от 109 до 200 см;

патентована технология за регулиране наклона на плота за ергономична правилна стойка при рисуване, писане и четене;

регулиране на височината на бюрото – 10 позиции при крака Classic и с йо-йо механизъм при крака Comfort;

отворено отделение за дребни принадлежности по цялата дължина на бюрото;

контейнер с 2+2 чекмеджета, който може да се монтира отляво или отдясно;

вградени острилка и държач за лепяща лента в едното чекмедже;

4 цвята за бюрото – бял, явор, бук и орех;

6 цвята за елементите – червен, зелен, син, розов, оранж, графит;

могат да се променят краката и цвета на бюрото и да се надстройва.

Детско ученическо ергономично бюро с контейнер moll Booster – всичко е прибрано и добре организирано!

Ергономичното ученическо бюро moll Runner е произведено от висококачествено нискоемисионно ПДЧ. Повърхностите са здрави и лесно почистващи. Те са предназначени за голямо натоварване и дълъг живот. ПДЧ плоскостите са с дебелина 19 мм, ниско емисионни и с ниско съдържание на формалдехид (клас Е1).

Ергономичните детски ученическо бюра от серията moll basic от Мол България ООД са със защитен немския сертификат за Екология Der Blаue Engel. Сертификатът Der Blаue Engel е най-стария екологичен сертификат в света и покрива изисквания, свързани с оценяване на производствата и фирмите по екологичност и приятелско влияние върху околната среда.