Atelier Ivoire » Булчински рокли | Абитуриентски рокли | Официални рокли » Булка в стил The Great Gatsby

1
Добави коментар

Последната филмова адаптация на класическия роман от Ф. Скот Фицджералд – „Великият Гетсби“ ни вдъхнови изключително много. Красивата любовна история с изключително силен финал е пресъздадена по уникално въздействащ начин от Леонардо ди Каприо и Кери Мълиган. Ще се въздържим от преразказване на сценария като ви посъветваме да не пропускате този филм, но бихме искали да насочим вниманието ви към нещо интересно. А именно – булка в стил “Великият Гетсби” – шармантна, елегантна, сексапилна, въздействаща – ето така си я представяме ние. Но да започенем от най-важното – РОКЛЯТА!

Предвид времето, в което се развива сюжетната линия, а именно 20-те години на миналия век, няма как модните тенденции от този период да не повлияят зашеметяващата ви “Gatsby” визия. Прибрани силуети, А-линия или русалка, богати дантелени нашивки, бродерии, апликации от мъниста, пера или пък перли са само част от емблематичните за тази епоха кройки и детайли. Бъдете смели в решенията си, можете да подчертаете допълнително избраната от Вас булчинска рокля, с няколко допълнителни акцента в цвят старо злато. Нашите предложения по темата могат да бъдат разгледани на сайта ни като ние определяме като подхоящи, следните ретро-романтични модели – НОВАРА, АСТИ, КАПРИ, ПАРМА, АНКОНА, КРЕМОНА, СИЦИЛИЯ, ЛАТИНА, ВЕРОНА, АЛЕСАНДРИЯ.

Също така, трябва да знаете, че за да завършите класическата си за този период визия, следва да направите задължителен избор на аксесоарите. Бродирани ленти, обшити с дантелен кант воали, завързани като тюрбан, обсипани с камъни сребърни диадеми или шноли са само част от аксесоарите, които биха допълнили цялостното послание на вашето ретро излъчване. Воалетките са също изключително подходящи. Обърнете внимание и на обувките, ако роклята има дантелен елемент или акцент в друг цвят, би се получила интересна комбинация ако те бъдат пренесени и върху обувките ви.

Като подарък за гостите можете да предвидите за дамите красива брошка с акцент дискретни камъни или дантела, които да импонират с роклата ви. А за господата, удачен избор на подарък би бил класическа папионка в оригинална опаковка.

Колкото до другите детайли, те са ясни – музиката трябва да е джаз, шампанското в изобилие, а доброто настроение ще бъде неизменна част от вашата блестяща “Gatsby” сватба.

Като за финал ще повдигнем леко завесата и ще ви разкрием, че следващата фотосесия на Atelier Ivoire ще бъде именно в стил “The Great Gatsby”. Съвсем скоро очаквайте релизацията на този проект, а до тогава, заповядайте в прекрасното ни Ателие, за да ви покажем всички нови модели рокли, подходящи за темата.

От света на Гетсби,

За роклите и булките с любов!

Atelier Ivoire