Часовници Festina – швейцарско качество и японска прецизност | TikTakStore.EU

47
Добави коментар
vandv
vandv

Компанията Фестина е популярна по целия свят с това, че предлага часовници, които са направени в резултат от съчетаването на швейцарските традиции в тази сфера и изключително точните японски механизми. Всеки мъж, който търси добре изглеждащ часовник, би избрал някой от представителите на мъжката колекция на марката. Festina  предлага богат избор от различни модели, създадени така, че да удовлетворят и най-претенциозните вкусове на клиентите. Всеки разполага с традиционни функции като изобразяване на часа, минутите и секундите, както и с датник. Други от тях пък имат и екстри, типични за хронографите. За изработката на корпусите на мъжките часовници на Festina са използвани материали като неръждаема стомана, титаний или комбинация от двете.

Това дава сигурност в тяхната здравина и възможност за дълготрайна употреба. Освен със здрави корпуси, часовниците разполагат и с минерални стъкла, устойчиви на надрасквания. Друго тяхно предимство е, че имат фосфорициращи стрелки и индекси, което осигурява перфектна видимост на информацията и в слабо осветена среда. Освен че са с богата функционалност, часовниците се предлагат и на достъпни цени. От компанията са се погрижили да предоставят атрактивни модели и на представителките на нежния пол.

Те са със спортен дизайн и същевременно изглеждат доста елегантно. Festinа постига голям търговски успех по целия свят с колекциите си „number 9” и „Milano”. Часовниците, включени в тях са с модерна визия и биха се харесали на всяка дама. Разполагат с прецизни японски кварцови механизми, което подсигурява наличието на обичайните функции, както и на допълнителни екстри, характерни за хронографите – календар, аларма, втора часова зона, таймер за обратно броене и много други.

Дамските часовници на Festina са направени така, че да привличат възможно най-широк кръг клиентки. Компанията предлага над 40 различни модела – те варират от спортни с грабващи окото цветове до елегантни в черно или бяло. Подобно на мъжките часовници, и дамските са с минерални стъкла, устойчиви на надрасквания, което гарантира, че те ще изглеждат добре и след дълги години носене. Компанията Festina e популярна на пазара със своята богата гама модели, предназначени за всякакви вкусове. Всеки от тях съчетава характерното за швейцарските продукти качество с изключително точните японски механизми. Това гарантира, че покупката на който е да е часовник е добра инвестиция и със сигурност не е напразна.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Часовници Festina – швейцарско качество и японска прецизност, 10.0 out of 10 based on 2 ratings Прочетете още: