Предплатен мобилен интернет за една стотинка от VIVACOM

1
Добави коментар

VIVACOM предлага нови, по-добри цени на предплатените си пакети за мобилен интернет Easy Traffic. Клиентите на оператора вече ще могат да сърфират в 3G мрежата с най-добро покритие в България на цена от само 1 стотинка на мегабайт без да се обвързват с договор. Съотношението между цена и включени компоненти в пакета е най-доброто от предлаганите на пазара възможности в момента.

За първи път от този месец предплатените пакети Easy Traffic на VIVACOM ще се предлагат и с включен MiFi модем, който няма еквивалент на пазара. За разлика от обичайния тип модеми MiFi-устройството е миниатюрно, лесно преносимо, захранва се от вградена батерия и е особено подходящо по време на почивка или пътуване. MiFi модемът може да бъде използван успоредно от няколко човека, защото към него могат да бъдат свързани едновременно до 10 устройства, поддържащи WiFi като компютър, лаптоп, таблет, фотоапарат, смартфон, дори преносима игрална конзола

Теми: Easy TraficVivacomмобилен интернеттарифен план

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile