Спечелете страхотни NIVEA SUN награди – плажен шезлонг или слънцезащитни продукти

1
Добави коментар
pgp

“Твоето A-A-A-A-Х! лято” представлява серия от промо акции, които ще донесат освежаващо настроение и много награди в най-горещите точки в града.

Регистрирай се за участие в една от акциите, покани своите приятели и може да спечелиш страхотни NIVEA SUN награди!

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на NIVEA България във Фейсбук, да заяви присъствие за съответната промоционална акция/акции на NIVEA SUN и да попълни регистрационната форма. Тази регистрация и потвърждението й гарантират включването на регистрирания Участник в томбола за наградите.

Всеки потребител има право да се регистрира за всичките промоционални събития, но само една регистрация е необходима за участие в Промоцията.

Наградите са 10 плажни стола и 30 комплекта продукти NIVEA SUN Protect&Refresh и NIVEA After Sun lotion.

Печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола след приключване периода на промоцията, но не по-късно от 19.07.2013 г.

Наградите на печелившите участници ще бъдат изпратени по куриер, или ще получат e-mail за доуточняване на адреса, на който да бъдат изпратени. Имената на печелившите ще бъдат обявени публично на страницата на NIVEA България във фейсбук  (http://www.facebook.com/niveabg) до 3 работни дни след спечелване на съответната награда.

Печелившите, на които е изпратен e-mail, трябва да се свържат по e-mail с Байерсдорф България в срок от 2 седмици след като бъдат уведомени, че са изтеглени (но не по-късно от 09.08.2013 г.) и да изпратят търсенета от тях информация.

Краен срок за участие: 14 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.