Спечелете уникална парна ютия Bosch

1
Добави коментар
pgp

Тази седмица в LuckyStar.bg ще докажем, че освен невероятно качествени големи домакински уреди Bosch правят и уникални ютии. А един от Вас ще е поредният щастливец, който ще грабне наградата.

Тази страхотна парна ютия Bosch е с покритие на плочата от наръждаема стомана (инокс). Постоянното количество пара, което може да осигурява, е 20 г/ мин, а когато искате ударна пара, достига до 40 г/мин. Можете лесно да регулирате силата на парата. Естествено е, че има функция за самопочистване и система за отстраняване на варовика, което е особено важно, ако живеете в определени части на България с по-твърда вода.

В резервоара за вода можете да съхранявате 220 мл, а благодарение на кабела с дължина 1,8 м ще можете удобно да гладите, независимо от пространството, с което разполагате. Допълнително имате и свобода на движенията чрез удобното 360-градусово коляно.

Ютията е защитена от прегряване. Разполага с удобна ергономична дръжка. 

За да спечелите тази ютия от лидера в производството на домакински електроуреди Bosch, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg (бутонът за регистрация ще откриете в горната дясна част на сайта). Вече сте го направили? Супер, тогава влезте в профила си и кликнете върху бутона „Участвам“.

След това започнете да споделяте уникалния линк от профила си в Skype, чрез Facebook, Twitter и другите социални мрежи. Всеки Ваш познат и приятел, който се регистрира или посети профила си през този линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да получите ютията на Bosch като награда от томболата.

Краен срок за участие: 16 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.